Advertisement

Πυροσβεστικη Φωτια Τωρα / 8ermh Fwtia Twra Se E3eli3h Se Etaireia Sthn 8h Odo Megalh Epixeirhsh Ths Pyrosbestikhs Video Thermisnews Gr : Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στον άγιο νικόλα μονεμβασιάς.

Πυροσβεστικη Φωτια Τωρα / 8ermh Fwtia Twra Se E3eli3h Se Etaireia Sthn 8h Odo Megalh Epixeirhsh Ths Pyrosbestikhs Video Thermisnews Gr : Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στον άγιο νικόλα μονεμβασιάς.. Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της κυριακής πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βαθροβούνι χαλκίδας. Σημειώστε, ότι αργά το βράδυ έφταναν μέχρι και 10 μποφόρ», επισημαίνει. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή μεταξύ του αρδανίου και της καβησού, με την πυροσβεστική να έχει σημάνει συναγερμό, αφού επικρατούν ισχυροί άνεμοι και ο κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση είναι μεγάλος. Το xristika.gr θα σάς μεταφέρει διαρκώς. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι του σαββάτου (3/7), καθώς εκτός από τον ωρωπό, μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και στην κεφαλονιά.

Φωτιά ξέσπασε σε καφετέρια στην περιοχή της κυψέλης με δυνάμεις της πυροσβεστικής να σπεύδουν στο σημείο προς κατάσβεσή της. Πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή αμμούδι, του δήμου άγιου βασιλείου ρεθύμνης. Τις προσπάθειές μας δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι. Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στη λεωφόρο διονύσου προς τη νέα μάκρη και στο ύψος αγίου πέτρου. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο σε περιοχή με ξερά χόρτα, στον νέο βουτζά αττικής.

Pyrosbestikh Eidhseis Dailythess Eidhseis Apo Th 8essalonikh
Pyrosbestikh Eidhseis Dailythess Eidhseis Apo Th 8essalonikh from www.dailythess.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία από πυρκαγιά που ξέσπασε στο χωριό συνέτι στην άνδρο. Συναγερμός έχει σημάνει στον υμηττό εξαιτίας φωτιάς που έχει ξεσπάσει σε δασώδη περιοχή. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική εδώ και λίγη ώρα καθώς φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην κυψέλη. Σε συναγερμό βρίσκεται η πυροσβεστική καθώς μπαίνουμε στην «κόκκινη» περίοδο των πυρκαγιών.δείτε live στο xristika.gr όλες τις φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Για την κατάσβεσή τους επιχείρησαν συνολικά 458 πυροσβέστες με 215 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 7 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Επί τόπου σύμφωνα με την πυροσβεστική επιχειρούν 22 φωτια τωρα: Πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή αμμούδι, του δήμου άγιου βασιλείου ρεθύμνης. Η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή σκαφίδες του δήμου ρήγα φεραίου μαγνησίας.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία, λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε δασική έκταση στα μέγαρα αττικής.

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή μεταξύ του αρδανίου και της καβησού, με την πυροσβεστική να έχει σημάνει συναγερμό, αφού επικρατούν ισχυροί άνεμοι και ο κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση είναι μεγάλος. Σημειώστε, ότι αργά το βράδυ έφταναν μέχρι και 10 μποφόρ», επισημαίνει. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει στη θέση λόφος. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στον άγιο νικόλα μονεμβασιάς. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική εδώ και λίγη ώρα καθώς φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην κυψέλη. Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στη λεωφόρο διονύσου προς τη νέα μάκρη και στο ύψος αγίου πέτρου. Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την πέμπτη στο δάσος της πρίνας στο λασίθι. Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον οαεδ στο βασιλικό. Σε ύφεση η φωτιά στο λασίθι. Η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή σκαφίδες του δήμου ρήγα φεραίου μαγνησίας. Εικόνες καταστροφής από την πυρκαγιά στην κορινθία. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπογραμμίζει, ακόμη, ότι το σώμα βρίσκεται σε γενική επιφυλακή στην αττική και την πελοπόννησο και σε μερική επιφυλακή. Για την κατάσβεσή τους επιχείρησαν συνολικά 458 πυροσβέστες με 215 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 7 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.

Η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή σκαφίδες του δήμου ρήγα φεραίου μαγνησίας. Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον οαεδ στο βασιλικό. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Τις προσπάθειές μας δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι. Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της κυριακής πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βαθροβούνι χαλκίδας.

Fwtia Sto Panorama Ths Boylas Ypo Elegxo Thn E8ese H Pyrosbestikh
Fwtia Sto Panorama Ths Boylas Ypo Elegxo Thn E8ese H Pyrosbestikh from www.newsit.gr
Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβεστικά οχήματα με 15 πυροσβέστες και εθελοντικές. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / καπανταησ δημητρησ. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στην δ.ε. Τις προσπάθειές μας δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει στη θέση λόφος. Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της κυριακής πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βαθροβούνι χαλκίδας. Τετάρτη, 19 μαϊος 2021 22:40. Το xristika.gr θα σάς μεταφέρει διαρκώς όλες τις.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πύρινο μέτωπο βρίσκεται κοντά στο πεδίο βολής, μακριά από κατοικίες, ενώ θετικό χαρακτηρίζεται από την.

Κυριακή, 25 ιουλίου 2021 16:09. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία από πυρκαγιά που ξέσπασε στο χωριό συνέτι στην άνδρο. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / καπανταησ δημητρησ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πύρινο μέτωπο βρίσκεται κοντά στο πεδίο βολής, μακριά από κατοικίες, ενώ θετικό χαρακτηρίζεται από την. Συναγερμός έχει σημάνει στον υμηττό εξαιτίας φωτιάς που έχει ξεσπάσει σε δασώδη περιοχή. Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στη λεωφόρο διονύσου προς τη νέα μάκρη και στο ύψος αγίου πέτρου. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο σε περιοχή με ξερά χόρτα, στον νέο βουτζά αττικής. Σε 42 ανήλθαν οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, σε όλη την ελλάδα, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Για την κατάσβεσή τους επιχείρησαν συνολικά 458 πυροσβέστες με 215 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 7 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Εικόνες απόλυτης καταστροφής που άφησε πίσω της η μανιασμένη φωτιά στην κορινθία, αποκαλύπτει το πρώτο φως της ημέρας, με καμμένα σπίτια και περιουσίες. Φωτιά ξέσπασε σε καφετέρια στην περιοχή της κυψέλης με δυνάμεις της πυροσβεστικής να σπεύδουν στο σημείο προς κατάσβεσή της. Τετάρτη, 19 μαϊος 2021 22:40. Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την πέμπτη στο δάσος της πρίνας στο λασίθι.

Τις προσπάθειές μας δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι. Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την πέμπτη στο δάσος της πρίνας στο λασίθι. Η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή σκαφίδες του δήμου ρήγα φεραίου μαγνησίας. Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στη λεωφόρο διονύσου προς τη νέα μάκρη και στο ύψος αγίου πέτρου. Στο σημείο επιχειρούν 52 πυροσβέστες με 18 οχήματα και.

Fwtia Twra Sthn Kea Dynameis Ths Pyrosbestikhs Speydoyn Sto Nhsi
Fwtia Twra Sthn Kea Dynameis Ths Pyrosbestikhs Speydoyn Sto Nhsi from media.enikos.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει στη θέση λόφος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πύρινο μέτωπο βρίσκεται κοντά στο πεδίο βολής, μακριά από κατοικίες, ενώ θετικό χαρακτηρίζεται από την. Εικόνες απόλυτης καταστροφής που άφησε πίσω της η μανιασμένη φωτιά στην κορινθία, αποκαλύπτει το πρώτο φως της ημέρας, με καμμένα σπίτια και περιουσίες. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στην δ.ε. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία, λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε δασική έκταση στα μέγαρα αττικής. Το xristika.gr θα σάς μεταφέρει διαρκώς όλες τις. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν να σβήσουν πλήρως την φωτιά ωστόσο οι δυνατοί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο τους καθώς. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι του σαββάτου (3/7), καθώς εκτός από τον ωρωπό, μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και στην κεφαλονιά.

The latest tweets from @pyrosvestiki

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο σε περιοχή με ξερά χόρτα, στον νέο βουτζά αττικής. Η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή σκαφίδες του δήμου ρήγα φεραίου μαγνησίας. Τετάρτη, 19 μαϊος 2021 22:40. Σε συναγερμό βρίσκεται η πυροσβεστική καθώς μπαίνουμε στην «κόκκινη» περίοδο των πυρκαγιών.δείτε live στο xristika.gr όλες τις φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Εικόνες απόλυτης καταστροφής που άφησε πίσω της η μανιασμένη φωτιά στην κορινθία, αποκαλύπτει το πρώτο φως της ημέρας, με καμμένα σπίτια και περιουσίες. Φωτιά ξέσπασε σε καφετέρια στην περιοχή της κυψέλης με δυνάμεις της πυροσβεστικής να σπεύδουν στο σημείο προς κατάσβεσή της. Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στη λεωφόρο διονύσου προς τη νέα μάκρη και στο ύψος αγίου πέτρου. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπογραμμίζει, ακόμη, ότι το σώμα βρίσκεται σε γενική επιφυλακή στην αττική και την πελοπόννησο και σε μερική επιφυλακή. Για την κατάσβεσή τους επιχείρησαν συνολικά 458 πυροσβέστες με 215 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 7 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Το xristika.gr θα σάς μεταφέρει διαρκώς. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική εδώ και λίγη ώρα καθώς φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην κυψέλη. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία, λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε δασική έκταση στα μέγαρα αττικής. Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει αυτή την ώρα η πυρκαγιά στον υμηττό αφού σύμφωνα με.

Posting Komentar

0 Komentar